Àrea col·legiats

Notícies

DIJOUS 7 DE MAIG, 10.30 hrs. TROBADA ONLINE "ENFOCADOS A UN NUEVA REALIDAD", con IVO GÜELL

DIJOUS 7 DE MAIG, 10.30 hrs. TROBADA ONLINE "ENFOCADOS A UN NUEVA REALIDAD", con IVO GÜELL

Noticies - Noticies JORGC

L'hora de la reactivació i la tornada a la famosa "nova normalitat" s'apropa. Però pel camí, la incertesa personal i empresarial serà màxima. El Col·legi us convida a una trobada online per enfocar-nos cap aquesta nova realitat.

De la mà del Sr. Ivo Güell, compartirem cap a on anirem de manera general en el nostre entorn amb el negoci i la professió i com gestionarem una veritable dosi d'incertesa gens fàcil de viure empresarialment , o si...

 

alt 

IVO GUELL TORNÉ es defineix a sí mateix com un desfibril·lador mental, i agitador de ments. Formador, ponent, col·laborador acadèmic i mentor en el Mentoring Program d'ESADE i per a empreses privades. Li agrada ajudar a les organitzacions a dirigir-se als seus objectius per poder-los acompanyar amb força, impuls, i estratègia, canviant els "jonopucs" per "josípucs" 


Data: dijous 7 de maig, de 10.30 a 12.00 hrs
Lloc: cliqueu aquí – trobada "Enfocados a Nueva Realidad"
Podeu unir-vos a la reunió des del vostre ordinador, tablet o smartphone.
Clau d'accés: 277-366-877

Des del Col·legi i totes les seves àrees continuem treballant per a que les empreses, autònoms, professionals i treballadors del sector de la joieria, orfebreria, rellotgeria i gemmologia tingueu tot el suport possible, encara que tinguem totes les nostres oficines tancades. És el nostre compromís.

Esperem saludar-vos "virtualment" a aquesta xerrada, que representa també una forma de compartir forces i experiències entre tots els que fem Col·legi.