Àrea col·legiats

Notícies

CONSELLS DE PROTECCIÓ DE MARCA I DOMINI D'INTERNET

CONSELLS DE PROTECCIÓ DE MARCA I DOMINI D'INTERNET

Noticies - Noticies JORGC

Les marques tenen un paper essencial en la comercialització, i per tal de conèixer i posicionar-se en el mercat, la publicitat té un paper molt important. Avui en dia, Internet és una eina que aporta grans avantatges quan es tracta de promocionar les seves marques, arribant a tots els racons del món amb un sol clic.

Com protegir millor les nostres marques, no només en el mercat físic, sinó també a Internet (on-line, e-commerce)?

1. La protecció de la marca s'adreça a un determinat producte o servei, per tant cal classificar marca. Les marques de joieria i rellotgeria normalment són marques de producte de la classe 14, que agrupa: "METALLS PRECIOSOS; JOIERIA, BIJUTERIA, PEDRES PRECIOSES, RELLOTGERIA I INSTRUMENTS CRONOMÈTRICS.

2. Ara bé, si es fa e-commerce també es necessita protegir la marca a la classe 35: "SERVEIS DE VENDA AL DETALL, A L'ENGRÒS I PER INTERNET DE  JOIERIA, RELLOTGERIA, BIJUTERIA I METALLS PRECIOSOS"

3. A diferència de la marca, Internet requereix una protecció que permeti a consumidors i motors de cerca, obtenir resultats de cerca ràpida i fàcilment. Els nous dominis genèrics ajuden a la millor localització en els cercadors d'Internet, com per exemple:

  • Dominis de localització. (concretament:  .barcelona, .cat)
  • Dominis d'activitat (concretament: .jewelry, .watch, .diamonds, .luxury, .luxe, .gold, .moda)

Per assegurar una presència ràpida i segura en el mercat físic i el e-commerce, cal registrar les nostres marques, tenint en compte també que si aspirem a exportar i internacionalitzar-nos caldrà registrar-la també a Europa i els mercats clau.

Per a més informació: consulteu al Col·legi (932170516, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ). o be al seu partner especialista en patents i marques (ISERN,Jorge Isern / Itziar Nuñez ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ).