Àrea col·legiats

Notícies

CLOENDA DEL CURS JORGC 2016 / 2017 a JOIERIA SUAREZ

CLOENDA DEL CURS JORGC 2016 / 2017 a JOIERIA SUAREZ

Noticies - Noticies JORGC

Fa uns dies va tenir lloc l'acte de cloenda del curs 2016 / 2017 de l'Escola JORGC, que enguany s'ha fet a la Joieria SÚAREZ, a la que agraïm tot el suport i facilitats que ens ha donat.

Va ser un acte amb un gran èxit de convocatòria, al qual s'hi van presentar 55 peces. Enguany, el "leit-motiv" de les joies presentades va ser "L'Origen". En aquest link, podeu veure algunes de les imatges de la cloenda, i a l'arxiu adjunt la nota de premsa que vàrem difondre:

Album cloenda Curs JORGC 2016 /2017

 

alt  alt

Durant la presentació, es va donar els premis en diferents categories.

alt

La millor peça del jurat professional: Fermall de Jordi Piñol

 

alt
Premi per votació de tots els assistents: collaret de Lydia Fajeda

El President Alex Riu va remarcar la importància d'aquest any, ja que representa el 25 Aniversari de l'Escola, i per tant va felicitar a tot l'equip i alumnes per haver aixecat al màxim nivell la qualitat de la formació dels futurs professionals del sector.

I finalment es va presentar un projecte molt interessant: l'anell solidari "Derriba los muros #VOZ". Aquesta peça ha estat creada pels alumnes de la professora de la Escola Coque Ambrosoli. És un anell colgant desenvolupat durant el curs, per al que s'ha treballat el disseny i tots els elements de l'ofici joier. Simbolitza la lluita contra el racisme, la violència de gènere i qualsevol altra discriminació. Us adjuntem un fitxer amb el resum del concepte i la tasca feta. El benefici de la seva venda es destinarà a la ONG "Casal dels Infants del Raval".

alt

Com darrer element, aquest dissabte 8 de juliol dues alumnes de l'Escola juntament amb el President del JORGC, Sr. Alex Riu, van parlar dels 25 anys de l'Escola, del que és la joieria i el projecte de l'anell VOZ a Radio Nacional de España – RNE-Radio 4 durant mitja hora, al programa "Amics i Coneguts" dirigit per la periodista Silvia Tarragona.

Podeu sentir l'entrevista a aquests links:
Entrevista President JORGC RNE (1ª part, a partir del minut 31.40)
Entrevista President JORGC RNE (2ª part, minut 00.30)