Àrea col·legiats

Notícies

CICLE DE CONFERÈNCIES "LES JOIES DEL DOR MUSEUM"

CICLE DE CONFERÈNCIES "LES JOIES DEL DOR MUSEUM"

Noticies - Noticies JORGC

Aquest cicle permet conèixer la col·lecció de joieria del DOR Museum conversant amb els mateixos autors sobre la seva trajectòria i la seva vida dedicada a l'ofici de la joieria.

El DOR Museum vol acostar l'ofici de la joieria al públic a partir del testimoni directe de joiers vinculats amb el museu, amb un cicle de conferències de primavera:

8 de Març. Rosa Bisbe:

Les peces de Rosa Bisbe ens parlen d'emocions. Cada peça amaga una història, una relació personal, un projecte, un record. En aquesta trobada , la Rosa compartirà la seva trajectòria com a dissenyadora i joiera, des dels seus inicis en una època on les dones no ho tenien gens fàcil, fins a l'actualitat.


5 d'Abril . Amador Braojos:

Un enamorat de les pedres precioses. Les seves peces no deixen indiferents, entre la joia i l'escultura, la tècnica , les talles, Amador compartirà la seva trajectòria, treball, i relació amb les pedres precioses de grans dimensions


10 de Maig. Antoni Farré:

Joier i mestre artesà enamorat de Gaudí , del Modernisme i de les formes naturals. Les seves peces són una combinació de formes orgàniques i esmalts que ens transporten a un món ple de fantasia.


7 de Juny. Octavi Sardà (fill): Ens parlarà de les dues generacions familiars dedicades al món de la joieria, i com han dialogat i evolucionat les tècniques de l'ofici per assolir nous reptes.

 

DADES PER ASSISTIR I RESERVAR

  • Adreçat a : persones relacionades amb el gremi, estudiants i altres professionals relacionats amb l'ofici i al públic en general.
  • Durada: d'11h a 13h (Temps de conversa i visita a la sala de l'autor).
  • Preu: 25€ (general), 15€ (reduïda: estudiants escoles d'art, col·legiats i estudiants del JORGC). Aquest preu inclou l'entrada per visitar la resta de els col·leccions del museu i l'entrada a l'Espai Quim Hereu.
  • Places limitades.

Cal reserva prèvia online: www.dormuseum.com,  Telf: 872 201 442.