Àrea col·legiats

Notícies

Campanya "DONEM SUPORT A L'ART I L'ARTESANIA LOCALS"

Campanya "DONEM SUPORT A L'ART I L'ARTESANIA LOCALS"

Noticies - Noticies JORGC

A-FAD, Artesans dels FAD, ha engegat la campanya titulada "DONEM SUPORT A L'ART I L'ARTESANIA LOCALS", amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania de la importància de reactivar econòmicament l'activitat artística i artesana. El sector creatiu depèn en gran part de la compra o inversió estrangera, però amb la previsió que aquest any el moviment entre països serà limitat, cal apostar per consumir de manera responsable productes de proximitat, ajudant així a que continuïn negocis, marques, oficis i activitats arrelades al territori.

El Col·legi es suma a aquesta campanya, que es desenvoluparà a través dels perfils de xarxes socials llançant preguntes o frases a l'audiència. Aquestes pretenen incentivar la reflexió al voltant del propi consum, a més del paper que tant l'art i l'artesania representen a nivell social i cultural. La campanya intercalarà aquestes frases amb imatges d'obres, espais de treball i altres propostes dels socis i sòcies de l'A-FAD.

En la mateixa manera, el Col·legi comparteix positivament la campanya «Consumeix Artesania» impulsada pel Consorci de Comerç Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.

Des del JORGC sempre hi ha la total voluntat de donar suport a les campanyes d'altres institucions que amb la seva feina impulsen l'artesania catalana, entre la qual la joieria i rellotgeria ociupen un lloc destacat.

alt