Àrea col·legiats

Notícies

BIZ BARCELONA - ACREDITACIONS GRATUÏTES i NETWORKING (12 i 13 de juny)

BIZ BARCELONA - ACREDITACIONS GRATUÏTES i NETWORKING (12  i 13 de juny)

Noticies - Noticies JORGC

Com part de les avantatges col·legials, el JORGC us planteja ENTRADES GRATUÏTES a la propera fira BIZBARCELONA. (12  i 13 de juny)

  • això representa un estalvi de 15 € que costa l'entrada on-line o 25 € de comprar-la a la Fira
  • els col•legiats poden participar gratuïtament en totes les seves conferències, assessoraments, actes i espais.

Aquest acord de gratuïtat és exclusiu per a col·legiats i co·•legiades i ha estat gràcies a l'Associació Intercol·legial, entitat a la que participem activament des del nostre Col·legi.

BIZBARCELONA és el gran esdeveniment per a les persones emprenedores, petites i mitjanes empreses i economia social.Aquí trobaràs respostes i inspiració per emprendre o fer créixer el teu negoci: innovació, networking, assessorament, formació... en la més amplia oferta expositiva, de continguts i activitats enfocats a persones emprenedores, start-ups, pimes i autònoms.

La millor combinació de recursos públics i privats que ajudan a crear o fer créixer els negocis en un entorn dinàmic, inclusiu, col·laboratiu i obert a tothom.

 

MECANISME PER A L'ACREDITACIÓ GRATUÏTA

1. Entrar a la següent web:  https://registration.firabarcelona.com/#/es_CA/S092019/WEB

2. Introduir el codi promocional que pots descarregar-te a aquest document (només si heu entrat a la web del JORGC amb el vostre nom i clau de col·legiat), icon CODI JORGC - BIZBARCELONA 2019 o demanar-lo a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

3. Premeu "Validar Codi", i us apareixerà el missatge "El código es válido para la entrada VISITANT", i el preu passarà a ser "0,00 €".

4. Seleccioneu el nombre d'entrades i premeu "següent pas".  IMPORTANT: donat que el sistema te un màxim assignat d'acreditacions, si veieu que teniu problemes aviseu-nos a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la   o al telèfon 932170516.

5. Si ja sou usuari d'acreditacions de Fira de Barcelona introduir usuari i contrasenya. Si no, haureu d'introduir les diferents dades personals.

Amb aquesta acreditació no has de passar per taquilles, pots entrar directament al SalóSi teniu problemes tècnics amb l'acreditació podeu contactar amb Fira de Barcelona al 93 233 20 00, assistència tècnica per acreditacions.

 

NETWORKING

Tots els col·legiats poden participar al "NETWORKING" que se celebrarà el 12 de juny, de 10 a 15 hores, adreçat exclusivament a professionals col•legiats i empreses amb l'objectiu de generar col•laboracions conjuntes i negoci.

Els professionals col•legiades tindran l'oportunitat d'entrevistar-se in situ (i amb hora programada) amb empreses de tots els sectors que composen la Intercol·legial de Catalunya, i donar-se a conèixer com a professionals col•legiats. Es generarà una agenda personal de 5 reunions per cada participant segons els interessos més un llistat detallat dels participants i acreditació/ identificació personal, sent les reunions entre empreses i professionals col·legiats de 10 minuts. DATA LÍMIT D'INSCRIPCIONS: 7 de juny.

Reserveu la vostra plaça FENT CLIK AQUÍ

Més informació: icon Informacio NETWORKING INTERPROFESSIONAL 2019

 

ACTES I MÉS INFORMACIÓ

CONFERÈNCIA: l'Associació Intercol•legial ha organitzat per a tots els col•legiats/des de Catalunya la conferència "Transformació Digital i entorns personals". Ponents: Genís Roca i Milagros Pérez Oliva. Dia i lloc: 13 de juny a les 12 h a Montjuïc, Pavelló 8, a l'espai "Tendències". Us hi esperem.

Esperem et sigui d'utilitat i gaudeixis de totes les possibilitats que ofereix el Saló. Un any més, nosaltres hi participarem conjuntament amb tots els Col•legis Professionals de Catalunya a l'stand B-242.

Més informació sobre BIZBARCELONA: Web Català / Web Castellano.

 

alt

 

 

 

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

 alt

Amb aquesta acreditació no has de passar per taquilles, pots entrar directament al Saló