Àrea col·legiats

Notícies

BCNJOYA 2019: entrades gratuïtes (27-30 setembre)

Noticies - Noticies JORGC

PRIVILEGIS PER A COL·LEGIATS – ENTRADES GRATUÏTES

Els col·legiats (recordeu d'haver entrat a la web del JORGC amb el vostre nom d'usuari i la vostra clau) poden descarregar-se la seva invitació gratuïta a la web del JORGC. Això representa un estalvi de 30 € respecte la compra a taquilla, La invitació per als col•legiats permet l'acreditació on-line gratuïta, sense haver de fer cues a les taquilles. Per a això, necessiteu primer el codi promocional especial del JORGC que trobareu a aquest fitxer:

icon Codi JORGC Invitacio BCNJoya 2019

Alternativament, podeu contactar amb el JORGC per demanar el codi promocional per mail o per telèfon.

 

Un cop tingueu el codi, entreu-lo en el següent link: REGISTRE GRATUIT

També podeu entrar a partir del document especial per al JORGCS que ens ha enviat Fira Barcelona (només si esteu logejats com usuaris): icon Acreditacio JORGC BCNJoya 2019

 

BCNJOYA - EXPOHOGAR ens informa dels següents punts destacats:

  • més de 140 empreses representatives del sector les que presentaran les seves novetats per a la temporada de Nadal (llistat d'expositors clicant aquí)
  • Espai SEE- Special Expert Even: un espai d'activitats i conferències realitzades per reconeguts experts pensades per millorar la competitivitat dels nostres visitants. Cliqueu aquí per veure el programa

La propera edició es celebrarà al Recinte Montjuïc. Un gran espai, amb una ubicació excepcional i molt ben comunicat. Cliqueu aquí per descomptes en allotjament i en viatges.

BCN JOIA és fa conjuntament amb EXPOHOGAR, que permet veure les novetats dels sectors de regal, decoració, bijuteria, complements de moda i BCNJoya.
• Entrada: c/ Lleida
• Horaris: 10.00 a 19.30 hrs (18.00 darrer dia)

 

alt