Àrea col·legiats

Notícies

BARCELONA WATCH MARKET, 6-7 OCTUBRE

BARCELONA WATCH MARKET, 6-7 OCTUBRE

Noticies - Noticies JORGC

Entre els dies 6 i 7 d'octubre tindrà lloc la 2ª edició del Barcelona Watch Experience Market, com part de la Barcelona Jewelry Week

Es tracta d'un mercat d'ocasió del món del rellotge, al Palauet (Passeig de Gràcia 113) . Es doncs un espai per comprar i vendre venda de rellotges d'ocasió, de 2ª mà, vintage, de col•leccionisme i accesoris.

 L'entrada GENERAL (com visitant) costa 10 € / dia, però com col·legiats us podeu inscriure gratuitament. Per això, us heu d'acreditar com visitants amb un codi promocional, que podeu descarregar.vos aquí: icon Codi JORGC per BCN Watch Market VISITANTS (atenció: només disponible si us heu identificat a la web del JORGC amb el vostre nom i contrasenya).

Per demanar fer la inscripció gratuïta, un cop tingueu descarregat el vostre codi de col·legiat, entreu a la pàgina de registre clicant aquí

Aquesta entrada permet l'accés el dia 6 d'octubre a partir de les 14.00 i tot el dia 7. Si voleu assistir el dia 6 entre les 10.00 i les 14.00 hrs com professional, teniu una altra opció al requadre inferior.

 

 L'acreditació com PROFESSIONAL, a diferència de l'entrada general, costa 150 € / dia, però com col·legiats us podeu inscriure amb un 50% de descompte (75 € d'estalvi). Per això, us heu d'acreditar amb un codi promocional especial, que podeu descarregar.vos aquí:  icon Codi BCN Watch Market PROFESSIONALS (50% descompte) (atenció: només disponible si us heu identificat a la web del JORGC amb el vostre nom i contrasenya).

Per demanar la vostra acreditació PRO (professional) amb el descompte, un cop tingueu descarregat el vostre codi professional, entreu a la pàgina de registre clicant aquí

Aquesta entrada permet l'accés tots dos dies 6 i 7 d'octubre, a totes les hores.

 

Addicionalment, els col·legiats que tinguin la seva entrada per a la fira JOYA (fira de joieria artística, 5-7 octubre al centre Arts Santa Mònica, a les Rambles 7), poden entrar gratuïtament.

Més informació: http://barcelonawatchexperience.com/mercado-relojeria-barcelona/#