Àrea col·legiats

Notícies

ACREDITACIÓ GRATUITA PER A BIZ BARCELONA (21-23 setembre)

ACREDITACIÓ GRATUITA PER A BIZ BARCELONA (21-23 setembre)

Noticies - Noticies JORGC

BIZBARCELONA és el principal fòrum per al món de l'emprenedoria, pimes i economia social. Un espai on trobar respostes i inspiració per emprendre o fer créixer el teu negoci: innovació, networking, assessorament, formació... enfocats a emprenedors, start-ups, pimes i autònoms.

ACREDITACIÓ GRATUÏTA PER A COL·LEGIATS: l'accés al saló Bizbarcelona i al saló de l'Ocupació és gratuït. Només cal acreditació online previa, clicant aquí. L'accés és gratuït a la zona expositora, sales de conferències i activitats.

NOVETATS BIZBARCELONA:
• Edició presencial i també online. Un cop acreditat, es pot seguir tot el program online a a la plataforma "REACTIVEM BARCELONA LIVE!"
• Doble saló: BIZBARCELONA es celebra conjuntamente el SALÓ DE L'OCUPACIÓ.
• TALENT ARENA: espai adreçat a emprenedors, empreses, pimes i autònoms que volen millorar el talent en el seu negoci i persones que busquen oportunitats laborals. Més informació clicant aquí: Talent Arena

NETWORKING: el JORGC, a través de l'Associació Intercol·legial, dona accés des del 16 de setembre a la participació Networking per trobar contactes professionals. Només cal posar el vostre anunci online i gratuït clicant aquí.

Més informació sobre BIZBARCELONA: Web Català / Web Castellano

 

alt