Àrea col·legiats

Notícies

17 octubre - TRENDFACTORY INHORGENTA ARRIBA A BARCELONA

17 octubre - TRENDFACTORY INHORGENTA ARRIBA A BARCELONA

Noticies - Noticies JORGC

Inscribiu-vos a aquest destacat forum en la 1ª vegada que arriba a Espanya clicant aquí - TRENDFACTORY BARCELONA.

INHORGENTA arriba a Barcelona. Ens complau convidar-vos a #INHORGENTATRENDFACTORY «Jewellery - future oportunitats per now» a Barcelona. Una jornada per conèixer, reflexionar i debatre sobre el futur de la joieria, avui.

Lloc: Museu d'Història de Barcelona (MUHBA) - Sala Martí l'Humà (ponències) i Galeries casa Padellas (networking i lunch)

Data: 17 d'octubre, 10.00 hrs

Programa:

10:00 Benvinguda:

Montserrat Vilalta, Directora General de Comercio de la Generalitat de Catalunya / Àlex Riu, Presidente JORGC / Stefanie Mändlein, Directora INHORGENTA

10:10 Sportmas - Andrés de la Dehesa, CEO: «El valor de los datos»

10:50 Parfois - Silvia Bach, CEO Espanya: «I si no ens adaptem - ¿què passarà?»

11:30 Inhorgenta - Stefanie Mändlein, directora Inhorgenta:«The Inhorgenta vision»

11:50 Coffee Break (Sala Martí l'Humà)

12:20 Devarieux - Philippe Bouasse, Designer: «Sustainable luxury in the 21st Century» (ponència en anglès amb traducció simultània)

13:00 Taula rodona amb ponents: «Jewellery - future opportunities now». Moderador: Joan Gomis, director general MISUI

14:00 Networking lunch (Galeries Casa Padellàs - MUHBA

15:45 Visita guiada MUHBA - Museu d'Història de Barcelona (Opcional per a interessats).

 INVITACIÓ PERSONAL: icon INVITACIÓ PERSONAL TRENDFACTORY

 

El Col·legi i Inhorgenta organitzen conjuntament TRENDFACTORY, un dels majors espais de discussió i coneixement del sector rellotger, joier i gemmòleg. La participació del JORGC en aquest prestigiós trobada busca aconseguir posicionar Barcelona com una de les ciutats amb imatge de disseny, innovació i creativitat en l'àmbit joier i rellotger, capaç per tant d'acollir per primera vegada a Espanya, un esdeveniment d'aquesta significació. Cal tenir en compte que en edicions anteriors TRENDFACTORY s'ha celebrat a ciutats tan destacades com Londres, Nova York, Frankfurt, Hamburg o Colònia.

Per aquest mateix motiu, es ressalta la importància institucional que assumeix l'acte, en ser presidit per la directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Sra. Montserrat Vilalta. Per la seva banda, Inhorgenta agraeix al JORGC la col·laboració en aquest esdeveniment i espera amb il·lusió la celebració de la primera edició d'Inhorgenta TRENDFACTORY a Barcelona.

Els visitants coneixeran de la mà d'algunes de les principals empreses o professionals del sector nous inputs amb els quals poder anticipar tendències, canvis o conèixer nous models de gestió que poder aplicar als seus negocis. A més, els experts debatran sobre totes les novetats que es podran trobar en joieria i rellotgeria durant els propers anys.

En acabar les ponències i taules rodones, hi haurà un cocktail en l'espectacular espai de les galeries de la Casa Padellàs, totalment orientat a crear un espai distès per al networking. Precisament l'objectiu principal d'aquesta trobada és compartir i debatre totes les novetats del sector que permetin millorar els models de negoci actuals. En paraules d'Álex Riu, president del JORGC, "aquesta trobada entre els agents de la nostra indústria té un paper important en la projecció del sector de la joieria i rellotgeria a nivell nacional i internacional". Stefanie Mändlein, directora de Inhorgenta, apunta "Les discussions periòdiques sobre els desenvolupaments i oportunitats actuals són essencials si vol tenir èxit en aquest Mercat. Com a plataforma de la indústria, Inhorgenta TRENDFACTORY ofereix el lloc perfecte per a nous contactes, inspiració i idees de negocis que es porta a terme en un ambient elegant durant tot l'any ".

A la finalització del còctel-networking, aquells que ho desitgin podran gaudir d'una visita guiada a les muralles de Barcelona i al Museu amb una inscripció addicional de 6 €.

 

Inscripcions

La inscripció tindrà un petit cost de 5 € (ponències + lunch/netowrking), o 11 € si s'inclou la visita al MUHBA, que es donarà íntegrament a l'ONG "Projecte Boscos de Muntanya", entitat sense ànim de lucre que treballa per a la conservació i la millora dels boscos i paisatges de muntanya al Pirineu català a través d'estades de voluntariat.

La inscripció es fa efectiva via internet clicant aquí - TRENDFACTORY BARCELONA.

Cal el registre personal i individual. El registre es tancarà el dia 10 d'octubre de 2019 o al esgotar el nombre màxim de places. Per ser un esdeveniment d'aforament limitat, recomanem que es registri el més aviat possible. Si us plau, fes-nos saber si té alguna intolerància alimentària o prefereix un menú vegetarià/vegà. Per a qualsevol informació addicional, pot contactar-nos al telèfon +34 93 488 17 20 o per correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la   o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .