Àrea col·legiats

Notícies

11 MAIG: OBERTURA (PARCIAL) DEL COMERÇ A CATALUNYA

11 MAIG: OBERTURA (PARCIAL) DEL COMERÇ A CATALUNYA

Noticies - Noticies JORGC

En base a la decisió presa per la Generalitat i aprovada pel govern espanyol, aquest és el mapa de la reobertura del comerç detallista a Catalunya.

A partir del dia 11 de maig
SÍ poden obrir les zones marcades en verd: regions sanitàries de Tarragona, Terres de l'Ebre i Alt Pirineu – Aran. El comerç detallista podrà obrir ja al públic, amb aforament limitat al 30% (entren a la fase 1 de desescalada).
NO poden obrir les zones en color marró i taronja. Com fins ara, el comerç detallista podrà obrir portes per lliurar comandes, amb cita prèvia; queden exclosos els que estan dins de grans centres comercials i els establiments amb més de 400 m2. (continuen en fase 0). No s'ha fixat un calendari concret per a passar a la fase 1.

De cara a preparar la tornada al negoci, és molt important que us adreceu a la vostra empresa de Prevenció de Riscos Laborals (P.R.L.), que coneix les vostres circumstàncies específiques.

Recordeu que en tot cas el JORGC posa a la vostra disposició un Protocol per a la reobertura, específicament plantejat pel nostre sector, desenvolupat per l'empresa Salut i Treball, el partner del Col·legi en matèria de P.R.L. El podeu descarregar a la web del Col·legi: PROTOCOL PER A LA REOBERTURA DELS ESTABLIMENTS COMERCIALS I TALLER DE JOIERIA I RELLOTGERIA.

A la web també trobareu el conjunt de 19 infografies / cartells que ha preparat la Generalitat per facilitar l'explicació a clients i treballadors de les diferents mesures de prevenció respecte el Covid-19, clicant aquí.

alt

alt