Àrea col·legiats

Notícies

18 MAIG: OBERTURA DEL COMERÇ A CATALUNYA

18 MAIG: OBERTURA DEL COMERÇ A CATALUNYA

Noticies - Noticies JORGC

En base a la decisió presa per la Generalitat i aprovada pel govern espanyol, aquest és el mapa de la reobertura del comerç detallista a Catalunya.

A partir del dia 18 de maig
• FASE 1: SÍ poden obrir les zones marcades en verd: regions sanitàries de Tarragona, Terres de l'Ebre, Girona, Lleida, Alt Pirineu – Aran, Catalunya Central, Garraf i Alt Penedès. El comerç detallista podrà obrir ja al públic, amb aforament limitat al 30% (entren a la fase 1 de desescalada).
• FASE 0: Barcelona i la seva àrea metropolitana, i Baix Montseny continuen en fase 0, però s'acceptat que el petit comerç  pot obrir.

En tots dos casos només poen obrir els comerços per sota de 400 m2. Queden exclosos els que estan dins de grans centres comercials i els establiments amb més de 400 m2.

 

De cara a preparar la tornada al negoci, és molt important que us adreceu a la vostra empresa de Prevenció de Riscos Laborals (P.R.L.), que coneix les vostres circumstàncies específiques.

Recordeu que en tot cas el JORGC posa a la vostra disposició un Protocol per a la reobertura, específicament plantejat pel nostre sector, desenvolupat per l'empresa Salut i Treball, el partner del Col·legi en matèria de P.R.L. El podeu descarregar a la web del Col·legi: PROTOCOL PER A LA REOBERTURA DELS ESTABLIMENTS COMERCIALS I TALLER DE JOIERIA I RELLOTGERIA.

A la web també trobareu el conjunt de 19 infografies / cartells que han preparat els Ministeris i la Generalitat per facilitar l'explicació a clients i treballadors de les diferents mesures de prevenció respecte el Covid-19, clicant aquí.

alt

 

alt

alt