Àrea col·legiats

Notícies

10% DE DESCOMPTE A LA TAXA DE RESIDUS DE BARCELONA: BARCELONA + SOSTENIBLE

10% DE DESCOMPTE A LA TAXA DE RESIDUS DE BARCELONA: BARCELONA + SOSTENIBLE

Noticies - Noticies JORGC

NOTÍCIA ADREÇADA ALS COL·LEGIATS DE LA CIUTAT DE BARCELONA

Des de fa molts anys el JORGC era part de l' "Acord Civic per una Barcelona Neta i Sostenible", que brindava als col·legiats adherits un 10% de descompte a la taxa de recollida de residus comercials.

Aquest any, l'Acord finalitza i es veu reemplaçat per un projecte més ambiciós, al qual el Col·legi de Joiers, d'Orfebres, de Rellotgers i de Gemmòlegs de Catalunya s'ha adherit: el programa Barcelona + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

La nostra participació en aquest programa consisteix en elaborar un Pla d'Acció anual per millorar la sostenibilitat del nostre sector amb una proposta d'actuacions concretes que us impliquin a vosaltres, col·legiats de la ciutat de barcelona, i acompanyar-vos en l'execució d'accions per part vostre, juntament, amb la Secretaria Tècnica de Barcelona + Sostenible. A sota podreu descarregar-vos el Pla del JORGC.

Cal remarcar que sou vosaltres els protagonistes i principals agents del canvi de la ciutat de Barcelona, promovent accions més sostenibles que assegurin un futur viable i durador, i comprometent-vos en alguna de les actuacions que plantegem des del Col·legi, a través del següent formulari:

http://lameva.barcelona.cat/barcelonasostenible/ca/node/6890 

La vostra participació serà reconeguda amb recursos com la continuïtat dels incentius econòmics anuals que gaudiu fins ara a través de l'Acord Cívic amb renovacions anuals, i per tant, del benefici fiscal del 10% de reducció en la taxa del preu públic per la prestació del servei de recollida de residus comercials.

Per aconseguir-lo, us heu d'adherir abans del 30 de juny al Pla d'Acció elaborat per JORGC a través d'aquest formulari, al que marcareu quines actuacions dureu a terme durant aquest any.

 

NOTES IMPORTANTS

  • Si no feu efectiva l'adhesio al Pla de sostenibilitat del JORGC, podreu encarar gaudir del 10% de descompte a la taxa de recollida de residus, però només fins el 31 de desembre del 2017
  • Si voleu gaudir del descompte per al 2018, heu d'omplir el formulari, i fer-ho abans del 30 de juny
  • IMPORTANT: si teniu més d'un establiment o ubicació a la ciutat de Barcelona, cal que ompliu un formulari per a cadascun dels establiments. El descompte del 10% s'aplica per emplaçament, NO per raó social.
  • Volem agrair a l'equip de Barcelona + Sostenible el seu eficaç ajut i suport per desenvolupar el Pla del Col·legi.
  1. Descarrega del Pla d'acció del JORGC: icon PlaAccio_B+S_JORGC
  2. Enllaç formulari de compromís per a cada establiment.:  http://lameva.barcelona.cat/barcelonasostenible/ca/node/6890

Per a més informació podeu consultar la web Barcelona + Sostenible:

http://lameva.barcelona.cat/barcelonasostenible/ca/entitats-i-empreses

 alt