Àrea col·legiats

Seguretat

Llistat convenis amb empreses de seguretat i asseguradores

alt

COLLBAIX, empresa líder en tancaments i blindatges arquitectònics de joieries i rellotgeries, ofereix la "primera i més gran línia de defensa" de la vostre seguretat.

1. Si voleu revisar tant la situació física de les vostres persianes, com el seu status d'homologació per al compliment de les certificacions, COLLBAIX us ho farà gratuïtament

2. Per a futures noves instal·lacions, podreu disposar de descomptes especials en portes enrotllables d'alumini, automàtiques de cristall i persianes d'alta seguretat, totalment a mida.

Tots els seus productes estan certificats segons els standards europeus més estrictes (Antiefracció UNE-EN-1627:2011 i Antibala UNE-EN-1522:1999). I per tant compleixen totes les normatives i homologacions que requereixen d'aquests certificacions.

Tots els seus productes i instal·lacions

  • es dissenyen a mida, en forma diferent per a cada cas
  • amb una gran rapidesa que no interfereix amb l'operativa del dia a dia
  • i es poden posar a qualsevol lloc i hora

alt  alt

 

 

FERRIMAX

alt

FERRIMAX, empresa catalana de seguretat física, fabricant de caixes fortes, cambres cuirassades i portes blindades amb més de 30 anys d’experiència en el sector- Podeu veure productes, qualitat i tecnologia de producció en aquest document: icon FERRIMAX- Empresa 2014

Ofereix les últimes solucions contra els atacs a les joieries i ofereix una nova gama de productes específics per al sector.

  1. Vitrines Blindades (fixes i mòbils)
  2. Sistemes de Tancament per als expositors i vitrines sense clau mecànica.

La sèrie de Portes Cuirassades FERRIMAX ha estat desenvolupada per a complir la norma d'assaig per a portes cuirassades EN 1143-1, obtenint els nivells de seguretat III, IV, V, VII, VIII, IX y X otorgat pel laboratori APPLUS. Addicionalment, FERRIMAX disposa d'una porta blindada nivell V conforme a la norma europea UNE EN-1627 / 28 / 30: 2011 certificada pe AENOR.

Descomptes del 10% en productes i serveis en matèria de seguretat privada (pot haver excepcions). NO s'aplica el descompte a despeses de instal·lació, transport, ancoratge, despeses d'operaris i semblants.

Aquest vídeo reflecteix la filosofía i tecnologia de FERRIMAX: VÍDEO INSTITUCIONAL.

 alt

 

 

PB SEGURIDAD

alt

P.B. SEGURIDAD, empresa de seguretat electrònica especialitzada en seguritat privada i, en aquest àmbit, en joieria ofereix als col·legiats descomptes sobre el PVP dels seus productes i solucions específicament adaptades a les vostres necessitats