Àrea col·legiats

Àrea premsa

EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, ARTUR MAS LLIURA ELS GUARDONS DEL COL·LEGI DE JOIERS, ORFEBRES, RELLOTGERS I GEMMÒLEGS DE CATALUNYA

El Col·legi de Joiers, Orfebres, Rellotgers i Gemmòlegs de Catalunya (JORGC) va lliurar ahir dilluns, 12 de novembre, a l’hotel Mandarin Oriental de Barcelona, els VI Guardons JORGC, durant el tradicional sopar dels patrons del sector: Sant Eloi, Santa Llúcia i Santa Gemma.

Degut a la celebració enguany del Xè aniversari de l’entitat, el sopar va comptar amb un rècord d’assistents, amb més de 220 persones, entre representants d’institucions catalanes i de les empreses més rellevants del sector. L’acte va ser presidit per Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya.

Lliurament dels premis

El JORGC ha atorgat el premi Guardó JORG i un premi per a cadascuna de les sis seccions en les que s’agrupen els seus col·legiats.

Els premiats en aquesta sisena edició han estat:

- Guardó JORGC: Rosa Bisbe

- Guardons de les Seccions:

o JORGC Comerç: Roviralta Joiers

o JORGC Disseny: Carmen Barbero (Vasari)

o JORGC Gemmologia: Manel Rovira

o JORGC Artesans: Jordi Monés

o JORGC Fabricants: Josep Isart (en representació de totes les professions i oficis)

o JORGC Rellotgeria: Manel Ruiz

El president del JORGC, Francesc Fayos, va fer lliurament del Guardó JORGC a Rosa Bisbe, en reconeixement a la seva trajectòria.

Els responsables de fer lliurament dels premis sectorials van ser els respectius presidents de les seccions de Comerç, Roman Pallarés, Dissenyadors i Creatius, Ricard Domingo, Gemmologia, Carles Tubella, Rellotgeria, Josep Maria Martí i Fabricants, Miquel Cunill, així com Joan Gomis, vocal de la Junta de Govern del JORGC, en nom de la secció d’Artesans.