Àrea col·legiats

Àrea premsa

EL JORGC I LA CAMBRA INICIEN UN PROGRAMA D'ACCIONS CONJUNT

EL COL·LEGI DE JOIERS DE CATALUNYA (JORGC) I LA CAMBRA DE COMERÇ DE BARCELONA INICIEN UN PROGRAMA D’ACCIONS CONJUNT

 

El Club Cambra, plataforma de negocis promoguda per la Cambra de Comerç de Barcelona, oferirà serveis per a potenciar l’acció empresarial i l’emprenedoria en el sector joier. 

 

 

El Col·legi de Joiers, Orfebres, Rellotgers i Gemmòlegs (JORGC) i la Cambra de Comerç de Barcelona han signat un conveni de col·laboració en virtut del qual el JORGC entra a formar part del Club Cambra, la nova iniciativa de la Cambra de Comerç que aglutina tots els seus serveis empresarials.

  

Sota el lema Crea, forma’t, creix i projecta el món, el Club Cambra ofereix als col·legiats al JORGC un porfoli de serveis gratuïts d’assessorament i ajut a la internacionalització, solucions formatives, recolzament a la creació de nous projectes empresarials i serveis TIC com la creació de botigues online o de webs. A més, com a membres del Club Cambra, els col·legiats del JORGC podran formar part d’una xarxa social  empresarial innovadora on fer networking i compartir coneixement. També tindran al seu abast diversos avantatges per a dinamitzar el seu negoci, fruït de les sinèrgies entre les diferents empreses associades al Club Cambra, com poden ser una línia de finançament de 2.000 milions d’euros amb “la Caixa” exclusiva per als socis del Club, descomptes especials en diversos productes i serveis, així com accés gratuït amb carnet business als salons organitzats per Fira de Barcelona, entre d’altres.

 

El Col·legi de Joiers, d'Orfebres, de Rellotgers i de Gemmòlegs de Catalunya, entitat que agrupa a tots els professionals d'aquestes activitats que s'exerceixen en el territori català, va ser creat al 2002 amb la intenció d'impulsar la transformació dels processos i pràctiques pròpies de les professions que comprèn, per a adaptar-les a les noves demandes de la societat, i per representar i defensar els drets i deures dels seus membres.

 

 

INTERPROFIT
María Vidal/Patricia Coll 

( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ) 

Telèfon: 93 467 02 32