Àrea col·legiats

Sobre JORGC

Activitats i projectes

Aquests són alguns dels projectes més destacats dels darrera anys del JORGC:

  1. Renovació del Projecte Formatiu i de les instal·lacions de l'Escola JORGC, situada a la Rambla de Catalunya. Oferiment de 30 cursos gratuïts als col·legiats.
  2. Reforçar la prevenció i combat de la delinqüència, implantant plans específiques desenvolupats mitjançant una comissió conjunta amb els Mossos d'Esquadra.
  3. Plantejar fórmules alternatives o complementàries al model col·legial que permetin adequar més la representativitat sectorial a nivell empresarial, i no només de individus.
  4. Potenciació del Laboratori C-2 del JORGC com a referent nacional per l'anàlisi i contrast de metalls preciosos, obtenint la homologació internacional per a tots els països del món i introduint el procés de fluorescència com a complement del contrast i per a la detecció de metals tòxics
  5. Reforçar més la presència internacional, mitjançant l'ajut a l'assistència a Fires i la signatura de convenis amb agències de viatges per a afavorir els viatges als mercats exteriors.
  6. Augmentar els vincles amb altres organismes empresarials i professionals com les Cambres de Comerç, amb la signatura de nous convenis per a crear sinèrgies entre els respectius plans d'acció.
  7. Incrementar el grau d'identificació col·lectiva, mitjançant un projecte d'identificació dels establiments amb col·legiats associats i trobades de caire sectorial (Guardons JORGC, Sopar de Sant Eloi i Santa Llúcia...)
  8. Renovació de la base de dades col·legial i redisseny de la plataforma informàtica i pàgina web
  9. Formació i interlocució unitària en temes de Prevenció de Blanqueig de Capitals, creant un manual de base comú a tots els col·legiats que respongui als requeriments legals.