Àrea col·legiats

Avantatges i serveis

Serveis d'internet

 alt              

Des de desembre 2013, ell Col·legi us ofereix una forma per a vendre joies i rellotges per Internet directament al consumidor final, via el portal professional OUTLETJOYERIA.COM, gràcies a l'acord amb l'empresa ENGINE SOFTWARE S.L.

ELS TRES PRIMERS MESOS SÓN COMPLETAMENT GRATUITS, per a fer la prova.

Outletjoieria.com és un portal on únicament professionals del sector de la joieria i rellotgeria poden publicar els seus articles per a la venda a internet. És perfectament compatible amb la venda directa a través de la vostra web, i especialment interessant per als establiments que no tenen una "botiga on-line". Des del portal es gestiona tota la logística d'enviament.

Una vegada passats es tres mesos en que podreu veure si el sistema us agrada, podeu publicar fins 200 articles a la venda al preu de 100, pel fet de ser col·legiats – el cost per això és de 10 € al mes (preu 2013). No hi ha cap obligatorietat de permanència.

Més informació: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , tel 93 217.05.16

alt

Gemarun és un software complet per a la gestió de negocis de joieria i rellotgeria, sigui per detallistes, majoristes o cadenes, de l'empresa ENGINE SOFT.  Permet controlar els stocks, imprimir etiquetes, codis de barra RFID, gestionar compres a proveïdors, fer vendes automatitzades, control de venedors, tallers, cartera de cobraments i pagaments, estadístiques, gestió perativa de "compra-venda d'or", venta a través del portal Outletjoyeria.com.

OFERTA PER ALS COL·LEGIATS: Cuota d'alta gratuita (estalvi de 100 €)  + 10% descompte permanent quota mensual + instal·lació i formació in situ sense cost + servei gratuít factura electrònica

Cost subscripció mensual (2013): Gemarun: 42 €. Inclou actualitzacions futures + soport on-line o telefònic

 

CREA LA TEVA MINI-PÀGINA WEB

Amb tres senzills passes:

  1. introdueix les teves dades imatges seguint les indicacions
  2. tria la plantilla de disseny que vulguis
  3. posa ofertes comercials, productes destacats, exposicions...

alt

 

alt

RELOJES-ESPECIALES.COM és el fòrum en castellà sobre rellotgeria més important d'Internet, amb més de 700.000 visites mensuals. Creat fa 10 anys, ofereix en els seus fòrums multitud de seccions on debatre totes les temàtiques relacionades amb el món del rellotge.

Com a conseqüència lògica de tants potencials compradors i amants del món del rellotge visitants cada dia, la web disposa d'una "botiga virtual": una plataforma diferenciada per tal que els professionals puguin també oferir els seus rellotges i productes als usuaris.

  • El JORGC posa a la vostra disposició la "botiga virtual" de RELOJES-ESPECIALES.COM, amb un 12% sobre el seu cost.

Podeu veure el seu funcionament descarregant aquest document: icon Tutorial botiga Relojes Especiales

La "botiga virtual" és un aparador on podeu oferir els vostres rellotges o accessoris, en estoc, nous o usats... Cada col·legiat pot determinar que és el que vol oferir, el preu al que ho fa, les descripcions i imatges... Aquest espai és lloga a un preu fix, sense cap comissió sobre vendes. El seu usuari és el que determina la logística per a fer arribar el producte al consumidor client. La web és únicament una plataforma, un espai virtual per a oferir als visitants els vostres productes, 100% sota el vostre control. No requereix de cap software o llicència informàtica.

 

COMPTE DE CORREU JORGC.COM

El teu e-mail gratuït, amb domini jorgc.com, que acredita la teva col·legiació i que podràs gestionar des de qualsevol ordinador amb connexió a Internet.

 

NOVA WEB, PLENA DE FUNCIONALITATS AL VOSTRE SERVEI

1.    Mini-web per a cada empresa o establiment amb un o més col•legiat.
2.    Cercador d’ofertes comercials, a disposició de qualsevol consumidor o professional
3.    Borsa de treball
4.    Taulell d’anuncis (demanda i oferta de maquinària, serveis, etc)
5.    Sistema de Seguretat d’Alerta Avançada (amb connexió directa amb els Mossos d’Esquadra)
6.    Calendaris laborals i fiscals
7.    Oferta actualitzada de cursos de formació i activitat
8.    Documentació legal i jurídica
9.    Dades i informes de mercat
10.    Catàleg de serveis i avantatges JORGC

Podeu descarregar-vos una icon Introduccio a la web JORGC (1.16 MB), o veure a sota els exemples:

 

alt

 

alt

 

 

alt

 

 

alt

 

 

 

alt

 

 

alt

 

 

 

 

alt

 

 

 

alt

 

 

 

 

alt