Àrea col·legiats

Avantatges i serveis

Seguretat

alt

SISMEDE està especialitzada en solucions de seguretat física totalment adaptades a cada client,  integrant el disseny i la imatge corporativa amb encaixar els requeriments de seguretat específics o excepcionals. Els seus productes són: portes de seguretat, recintes i mostradors blindats, portes d'accés de vivendes i retail, etc.

AVANTATGES PER ALS COL•LEGIATS

• Elaboració de planells gratuïta per part del departament tècnic de SISMEDE
• Replanteig d'obra i desplaçaments necessaris gratuïts (presa de mides, visites d'obra, excepte el de muntatge)
• Assessorament gratuït sobre les millors alternatives de tancament per cada cas.

alt

 

alt

AR SECURITY LABELS ofereix el seu innovador sistema VERO KONTROL que permet un control en temps real dels articles de la joieria i rellotgeria. Cada etiqueta emmagatzema la informació de l'article en un xip, el qual és llegit pel sistema permetent la identificació de l'article. Després d'això, el sistema mostrarà tota la informació disponible sobre l'article o la que estigui configurada per a l'usuari. A diferència del codi de barres tradicional, que necessita ser escanejat individualment, les etiquetes RFID poden ser llegides simultàniament, permetent als joiers realitzar un inventari de la botiga en minuts, disposant d'informació en temps real.

Podeu descarregar-vos el catàleg que explica detalladament el funcionament: icon Vero Kontrol Cataleg

alt

Els col·legiats tenen:

  • Descompte del 8% en en els equips (impressora, lector de mà, safata lectora, etc.) si es paga al comptat, o del 5%  si es paga amb l'opció de sis terminis
  • Subministrament gratuït de les etiquetes per a la renovació de les ja existents en el seu estoc, fins a un màxim de 5.000 unitats. Aquest subministrament inclou: etiqueta, impressió i codificació.

VERO KONTROL millora dràsticament el temps emprat en inventaris, enviaments i recepcions de mercaderia, vendes, etc. alhora que s'optimitza l'estoc, disminueixen els costos de gestió, s'eliminen errors humans i s'augmenta la seguretat dels articles.

 

 alt

FERRIMAX, empresa catalana de seguretat física, fabricant de caixes fortes, cambres cuirassades i portes blindades amb més de 30 anys d’experiència en el sector. Podeu veure productes, qualitat i tecnologia de producció en aquest document: icon FERRIMAX- Empresa 2014

Ofereix les últimes solucions contra els atacs a les joieries i ofereix una nova gama de productes específics per al sector.

  1. Vitrines Blindades (fixes i mòbils)
  2. Sistemes de Tancament per als expositors i vitrines sense clau mecànica.

La sèrie de Portes Cuirassades FERRIMAX ha estat desenvolupada per a complir la norma d'assaig per a portes cuirassades EN 1143-1, obtenint els nivells de seguretat III, IV, V, VII, VIII, IX y X otorgat pel laboratori APPLUS. Addicionalment, FERRIMAX disposa d'una porta blindada nivell V conforme a la norma europea UNE EN-1627 / 28 / 30: 2011 certificada pe AENOR.

Descomptes del 10% en productes i serveis en matèria de seguretat privada (pot haver excepcions). NO s'aplica el descompte a despeses de instal·lació, transport, ancoratge, despeses d'operaris i semblants.

Aquest vídeo reflecteix la filosofía i tecnologia de FERRIMAX: VÍDEO INSTITUCIONAL.

alt

 

PB SEGURIDAD

alt

P.B. SEGURIDAD, empresa de seguretat electrònica especialitzada en seguritat privada i, en aquest àmbit, en joieria ofereix als col·legiats descomptes sobre el PVP dels seus productes i solucions específicament adaptades a les vostres necessitats.