Àrea col·legiats

Avantatges i serveis

ALTRES: QUADERS ATA, PREMSA, PACKAGING, REVISTES SECTOR...

GRUPO NEXO

Subscripció anual al diari "GOLD & TIME" per 18 € / any

alt

El conveni permet als professionals del sector associats al JORGC accedir a unes condicions especials de subscripció anual a l'edició impresa d'El Periódico, que suposen un abonament de només 18 € anuals per la subscripció completa (11 números més Edicions Especials i accés a edició en PDF a través de www.goldandtime.org).

Subscripció directe o informació sobre aquesta oferta: tel 91.369.41.00, o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Més informació sobre els continguts i informació de GOLD & TIME  a la web www.goldandtime.org

 

 

GRUPO DUPLEX

Subscripció anual al diari "CONTRASTE" gratuíta.

alt

El conveni permet als professionals del sector associats al JORGC rebre aquesta publicació mensual líder sense cap cost al seu domicili. CONTRASTE ofereix una àmplia informació sobre el sector joier i rellotger a Espanya i al món. Inclou ORO & HORA, la publicació destinada als aspectes tècnics, maquinària, tecnologia i proveïdors de base del sector.

També podeu rebre diàriament la seva newsletter, entrant a www.grupoduplex.com  i a la part superior clicar a la pestanya "Newsletter".

• Més informació sobre els continguts i informació de CONTRASTE a la web http://www.grupoduplex.com/

• Subscripció a l'oferta: tel 93 318 37 38 / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

 

QUADERNS ATA

Descompte de 50% en el recàrrec d'urgència de 50 € a l'emissió de Quaderns ATA que fa la Cambra de Barcelona. Caldrà que us identifiqueu com col•legiats.

Un quadern ATA és un document d'admissió temporal de mercaderies, amb avantatges respecte als documents nacionals d'exportació i importació temporal. Per a més informació, podeu consultar la web de la Cambra clicant aquí - quadern ATA.

 

 

SERVEI DE PACKAGING

El JORGC ofereix un  nou servei de disseny  de packaging personalitzat a la mida de la vostra necessitat, per a que el vostre producte sigui molt més atractiu a l'hora de vendre'l als clients. La Sra. Coque Ambrosoli és la responsable al JORGC d'aquest nou servei:ofert pel JORGC.

alt

Si esteu interessats, seguiu aquest link per tal d'obtenir més informació i tancar una cita informativa amb la Sra Ambrosoli:     

Cita per a un packaging exclusiu (cliqueu aquí)

 La nostra col•laboradora te una trajectòria excepcional en disseny i creació de packaging. Formada a l'escola IDEP de Barcelona i a la School of Visual Arts, NY, ha treballat a McCann Healthcare com a Directora d'Art en el sector farmacèutic adquirint una gran experiència en temes de packaging, disciplina que alguns consideren un apartat especial dins del disseny gràfic. Seleccionada en diverses ocasions pels premis ASPID amb feines com les il·lustracions per Mr. Baby o la Imatge del Congrés Versiva, i premiada al 2004 per la campanya de Lizipaina de McCann Healthcare, des del 2007 treballa com a freelance associada amb diverses empreses, escollint sempre projectes especials. I la nostra proposta de col·laboració li ha semblat molt interessant!

alt

 

 

PER A GAUDIR DE LES CONDICIONS O DESCOMPTES, O PER A MÉS INFORMACIÓ:

tel 93-217-05.16
e-mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Recordeu que:
- les empreses amb conveni amb el JORGC poden canviar les condicions amb el temps.
- sempre és recomanable comparar amb altres empreses del mercat –el convenis no garanteixen el preu més econòmic entre tota l'oferta, sino que fan que les empreses signants donin als col·legiats les millors condicions respecte als seus serveis o tarifes standard.

Normal 0 21 false false false ES X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Un quadern ATA és un document d'admissió temporal de mercaderies, amb avantatges respecte als documents nacionals d'exportació i importació temporal. Per a més informació, podeu consultar la web de la Cambra clicant aquí - quadern ATA