Àrea col·legiats

Avantatges i serveis

Escola JORGC

A més a més de ser la seu de les activitats docents i de formació del JORGC, és un espai posat a disposició dels col·legiats a títol individual.

  • Disposició d'espais per a reunions personals dels col·legiats. Els col·legiats poden demanar per a us esporàdic i de curta durada, sense cap càrrec, usar la Sala petita de reunions  o la Sala Gran per a reunions professionals o comercials amb tercers. Aquesta disposició és a títol individual. Cal fer reserva prèvia. Nota: en cas de que es desitgin fer actes d'empresa més massius, pot haver cert cost. També cal tenir en compte que aquestes sales tenen us prioritari per a les activitats formatives
  • Espai wi-fi. Connexió lliure a internet, sense cap cost.
  • Biblioteca JORGC. Inclou el Fons Bibliogràfic de Gemmologia del JORGC, així com molt material imprès relacionat amb el nostre sector.
  • Espai a disposició de les Seccions, Agrupacions Territorials i Comissions de Treball del JORGC. Aquestes poden usar els espais de l'Escola lliurament per a les seves reunions i actes.Cal fer reserva prèvia.

altalt

Escola JORGC
c/ Rambla de Catalunya 73, entresol
08806 Barcelona
Tel. 93 21 55 34
Adreça electrònica: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la