Àrea col·legiats

Avantatges i serveis

Banca i serveis financers

alt

BANC SABADELL és el principal col·laborador financer i de serveis bancaris del JORGC. Addicionalment, és empresa col·laboradora en el patrocini de l'Escola JORGC.

DARRERS AVANTATGES I NOVETATS DEL BANC SABADELL PER ALS COL·LEGIATS

 

Per a NOUS COL·LEGIATS: 60 € per a nous clients del Banc

 

només cal obrir un compte EXPANSIÓN i domiciliar la quota col·legial en ell. Durant el 2016, s'han tornat 10.228 € a un total de 200 col·legiats.

Fins al 2017, el Banc Sabadell va abonar el 10% de la quota col•legial domiciliada a qualsevol compte de la gama Expansió, amb un màxim de 50 euros anuals per compte. Des del 2018 ja no ho aplica.

PRÉSTECS AMB AVAL ICO LÍNIA CORONAVIRUS

(Març-Abril 2020)

  

Finançament lligat a les línies ICO amb l'objectiu d'atendre les següents necessitats del vostre negoci: 

 • Pagament de salaris, lloguers o altres despeses fixes.
 • Pagaments a proveïdors.
 • Pagaments de venciment de finançament i obligacions tributàries. 

¿Qui la pot sol·licitar? 

Qualsevol empresa o autònom amb domicili social a Espanya. És una línia adreçada a tots els sectors de l'activitat, tant empreses públiques com privades. 

Condicions de la Línia ICO COVID-19 

Imports de fins a un màxim d'1,5 milions € per a autònoms i empreses, en una operació o en diverses: s'hi aplicaran les disposicions específiques del Reglament de la Unió Europea a les ajudes de mínims. 

Imports superiors a 1,5 milions d'euros per a pimes i empreses que no tinguin la condició de PIME, en una operació o en diverses: s'hi aplicaran les condicions i els límits previstos en el Marc temporal d'ajudes d'estat de la Comissió Europea. 

Terminis i garantia 

El termini de l'operació és de fins a 5 anys, amb possibilitat de fins a un 1 any de carència. La cobertura de l'aval és: 

 • Per autònoms i pimes: de fins al 80% de l'operació.
 • Per empreses que no tinguin la condició de pime: fins al 70% en cas de noves operacions i fins al 60% si es tracta d'operacions de renovació. 

Com fer la sol·licitud 

Cal posar-se en contacte amb la vostra oficina del BANC SABADELL. 

icon Préstecs amb aval ICO Banc SABADELL 

icon Préstamos con aval ICO Banco SABADELL (castellano)

 

 

BANC SABADELL és el principal col·laborador financer i de serveis bancaris del JORGC. Addicionalment, és empresa col·laboradora en el patrocini de l'Escola JORGC.

Banc Sabadell col·labora amb el JORGC des de 2003, amb l'objectiu de satisfer les necessitats financeres dels professionals col·legiats, en condicions preferents, i crear productes específics per al col·lectiu. Aquesta col·laboració també implica la participació en projectes formatius, en iniciatives de divulgació i en la promoció d'activitats. A més dels membres del JORGC, també es poden beneficiar d'aquestes condicions especials els familiars de primer grau i els empleats dels col·legiats.

La contínua relació amb el JORGC, a través de reunions periòdiques, fa que l'oferta es vagi adaptant a les necessitats reals dels col·legiats i que, quan cal, es dissenyin productes específics en funció de les seves necessitats. La voluntat de BANC SABADELL és activar permanentment la relació per conèixer, sempre i de primera mà, les necessitats dels professionals, per intentar mantenir al dia els seus serveis i prestacions.

Les condicions i avantatges per als col·legiats les podeu trobar clicant aquí: Banc Sabadell - avantatges col·legials.

 

 

alt

El JORGC pot oferir un SERVEI PER AL RECOBRAMENT INTERNACIONAL.

 • NO representa cap cost inicial ni cap cost fixe. No hi ha provisió prèvia de fons, costos administratius, etc.
 • Es paga únicament en funció de l’èxit de la recuperació dels imports. Si no hi ha recobrament, no es paga res per aquest servei.

Servei que no és judicial, i cerca recuperar els importa en forma amistosa mitjançant una investigació preliminar de l’empresa deutora.

Si esteu interessats, podeu demanar aquest servei omplint aquest formulari: icon Sol·licitut JORGC recobrament

Per a procedir a l'operació de recobrament, recordeu que haureu d'aportar al menys 3 d'aquests documents

 • Factura/es impagada/es
 • Albarà d’entrega (en cas de les tangibles)
 • Comanda realitzada pel deutor i/o contracte entre les parts
 • Extracte del compte (del client deutor per part del creditor)
 • Dades identificatives del deutor: nom social, adreça, persona de contacte, e-mail, telefons
 • Qualsevol altre document o informació que pugui facilitar la resolució de l’expedient.

 

 

PER A GAUDIR DE LES CONDICIONS O DESCOMPTES, O PER A MÉS INFORMACIÓ:

tel 93-217-05.16
e-mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Recordeu que:
- les empreses amb conveni amb el JORGC poden canviar les condicions amb el temps.
- sempre és recomanable comparar amb altres empreses del mercat –el convenis no garanteixen el preu més econòmic entre tota l'oferta, sino que fan que les empreses signants donin als col·legiats les millors condicions respecte als seus serveis o tarifes standard.